Kermis in Roermond
Hotel Roermond Next Door
Discount slider image

Kermis in Roermond

Ontdek de opwinding van Roermond! Let op: Van 24 tot en met 30 mei is de stad in feeststemming met een bruisende kermis. Wees voorbereid op een beetje extra levendigheid buiten ons hotel, want plezier en geluid gaan hand in hand. Maak je klaar om de energie van de stad te omarmen terwijl je geniet van je verblijf bij ons

Beste Prijsgarantie
 — 

Designer Outlet Roermond

Roermond is een sfeervolle stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. Maar Roermond biedt meer. Zoals het bekende Designer Outlet Roermond. Dit is een groot winkelparadijs op loopafstand van de binnenstad, waar u wereldmerken en designlabels met grote kortingen van 30 tot 70% koopt. Geniet in een ontspannen sfeer van meer dan 100 shops en slenter heerlijk over de stijlvolle shoppingboulevards.

Het Designer Outlet Roermond is 363 dagen per jaar open tot 21.00 uur.

Maak uw shoppingdag compleet
Ga shoppen in de binnenstad van Roermond (ook op donderdagavond en op zondag) en combineer dit met een bezoek aan het Designer Outlet Roermond.

Struinen over de markt?
Dat kan in Roermond. Op zaterdag is er een grote warenmarkt op de Markt en op woensdag vindt u op het Munsterplein een kleinschalige warenmarkt. Deze is kleiner dan die van zaterdag, maar zeker de moeite waard.