Sjoemelmert in Roermond
Hotel Roermond Next Door
Discount slider image

Sjoemelmert in Roermond

Beleef de Sjoemelmert in Roermond!

De Sjoemelmert, al meer dan 50 jaar een traditie in Roermond, is de ultieme combinatie van jaarmarkt, braderie, rommelmarkt, hobbymarkt en kunstmarkt. Jaarlijks trekt deze gezellige markt duizenden bezoekers. Dit jaar vindt de Sjoemelmert plaats op woensdag 24 en donderdag 25 juli.

Kom genieten van de unieke sfeer en maak er een onvergetelijk verblijf van in ons hotel. Wij heten u van harte welkom!

Beste Prijsgarantie
 — 

Designer Outlet Roermond

Roermond is een sfeervolle stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. Maar Roermond biedt meer. Zoals het bekende Designer Outlet Roermond. Dit is een groot winkelparadijs op loopafstand van de binnenstad, waar u wereldmerken en designlabels met grote kortingen van 30 tot 70% koopt. Geniet in een ontspannen sfeer van meer dan 100 shops en slenter heerlijk over de stijlvolle shoppingboulevards.

Het Designer Outlet Roermond is 363 dagen per jaar open tot 21.00 uur.

Maak uw shoppingdag compleet
Ga shoppen in de binnenstad van Roermond (ook op donderdagavond en op zondag) en combineer dit met een bezoek aan het Designer Outlet Roermond.

Struinen over de markt?
Dat kan in Roermond. Op zaterdag is er een grote warenmarkt op de Markt en op woensdag vindt u op het Munsterplein een kleinschalige warenmarkt. Deze is kleiner dan die van zaterdag, maar zeker de moeite waard.