Winter Arena Roermond
Hotel Roermond Next Door
image

Winter Arena Roermond

 

Van 1 december tot en met 7 januari, wordt de betoverende binnenstad van Roermond getransformeerd tot een nieuw en uniek winterevent. Het historische Munsterplein, gelegen in het hart van de stad, wordt het toneel voor de Winter Fever Arena. Een betoverend paviljoen verrijst boven de monumentale kiosk, omhuld door een sfeervolle winterse sfeer. Binnenin biedt het transparante paviljoen een gevarieerd scala aan entertainment voor bezoekers. De hele winter lang zal de binnenstad bovendien prachtig verlicht zijn, waardoor de totale belevingswaarde nog verder wordt verhoogd.

Kom genieten onder een betoverend dak en creëer herinneringen in de Winter Fever Arena!

Beste Prijsgarantie
 — 

U parkeert gratis en op loopafstand

Uw auto parkeert u gratis in parkeergarage Stationspark, Maria Theresialaan 12. Dit is vlak achter het NS-station. Binnen 5 minuten lopen bent u bij Hotel Roermond Next Door.

Bij het inrijden van de parkeergarage ontvangt u een ticket dat u bij uw uitcheck aan de hotelreceptie laat afstempelen. Zo verlaat u gratis de parkeergarage.

Komt u met de fiets? Dan stalt u deze in de fietsenstalling bij Hotel Roermond, Stationsplein 9 (aan de overkant van de straat). En laadt u uw fiets eventueel op.