Winter Arena Roermond
Hotel Roermond Next Door
image

Winter Arena Roermond

 

Van 1 december tot en met 7 januari, wordt de betoverende binnenstad van Roermond getransformeerd tot een nieuw en uniek winterevent. Het historische Munsterplein, gelegen in het hart van de stad, wordt het toneel voor de Winter Fever Arena. Een betoverend paviljoen verrijst boven de monumentale kiosk, omhuld door een sfeervolle winterse sfeer. Binnenin biedt het transparante paviljoen een gevarieerd scala aan entertainment voor bezoekers. De hele winter lang zal de binnenstad bovendien prachtig verlicht zijn, waardoor de totale belevingswaarde nog verder wordt verhoogd.

Kom genieten onder een betoverend dak en creëer herinneringen in de Winter Fever Arena!

Designer-Outlet-Roermond (1).jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 

Designer Outlet Roermond

Roermond is een sfeervolle stad met een grote rijkdom aan cultuurhistorie, een gezellig winkelhart en een unieke ligging aan de Maasplassen. Maar Roermond biedt meer. Zoals het bekende Designer Outlet Roermond. Dit is een groot winkelparadijs op loopafstand van de binnenstad, waar u wereldmerken en designlabels met grote kortingen van 30 tot 70% koopt. Geniet in een ontspannen sfeer van meer dan 100 shops en slenter heerlijk over de stijlvolle shoppingboulevards.

Het Designer Outlet Roermond is 363 dagen per jaar open tot 21.00 uur.

Maak uw shoppingdag compleet
Ga shoppen in de binnenstad van Roermond (ook op donderdagavond en op zondag) en combineer dit met een bezoek aan het Designer Outlet Roermond.

Struinen over de markt?
Dat kan in Roermond. Op zaterdag is er een grote warenmarkt op de Markt en op woensdag vindt u op het Munsterplein een kleinschalige warenmarkt. Deze is kleiner dan die van zaterdag, maar zeker de moeite waard.