Hotelgasten

In Hotel Roermond Next Door zijn uiteraard alle hotelgasten van harte welkom. Om specifieke doelgroepen optimaal van dienst te zijn, informeren wij u graag over de verschillende mogelijkheden.

Zakelijk


Hotel Roermond Next Door is volledig ingesteld op gasten die naar Roermond komen voor zakelijke aangelegenheden. Als u tijdig op een afspraak, seminar of meeting moet zijn, kunnen wij altijd met u meedenken. Voor zakelijke afspraken, bezoeken aan beurzen in Düsseldorf of Maastricht is Hotel Roermond Next Door ideaal gelegen. Binnen 45 minuten bent u in Düsseldorf en binnen 30 minuten in Maastricht. Wij kunnen u helpen met het regelen van het vervoer naar en van uw zakelijke bestemming en we liggen op een steenworp afstand van het trein- en busstation in Roermond. Mocht u dichtbij Hotel Roermond Next Door een hapje willen eten met uw relaties, reserveren wij graag voor u in één van de aangrenzende restaurants.

Familie en vrienden


Ook voor een toeristisch bezoek aan Roermond en omgeving is Hotel Roermond Next Door een perfecte uitvalsbasis. Wij hebben bijvoorbeeld een prachtige, grote familiekamer die knus en gezellig is ingericht en ideaal is om met uw gezin of een groepje vrienden te verblijven.

Natuur en cultuur


Hotel Roermond Next Door is ook een prachtige locatie voor liefhebbers van cultuur en natuur. Roermond is een stad met veel historie. Deze is onder andere terug te vinden in de oude gebouwen en musea. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een stadsrondleiding of een museumbezoek. Voor liefhebbers van wandelen, fietsen en watersport zijn er eindeloos veel mogelijkheden rondom de Roer, Maasplassen en Nationaal Park de Meinweg. Zie voor meer informatie hierover en voor de actuele culturele agenda de website van VVV Midden Limburg.