Winter Arena Roermond
Hotel Roermond Next Door
image

Winter Arena Roermond

 

Van 1 december tot en met 7 januari, wordt de betoverende binnenstad van Roermond getransformeerd tot een nieuw en uniek winterevent. Het historische Munsterplein, gelegen in het hart van de stad, wordt het toneel voor de Winter Fever Arena. Een betoverend paviljoen verrijst boven de monumentale kiosk, omhuld door een sfeervolle winterse sfeer. Binnenin biedt het transparante paviljoen een gevarieerd scala aan entertainment voor bezoekers. De hele winter lang zal de binnenstad bovendien prachtig verlicht zijn, waardoor de totale belevingswaarde nog verder wordt verhoogd.

Kom genieten onder een betoverend dak en creëer herinneringen in de Winter Fever Arena!

Roermond-next-door.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 

Onze hotelgasten

Voor welk doel u ook bij Hotel Roermond Next Door incheckt, u bent altijd van harte welkom.

Zakelijk

Hotel Roermond Next Door is voor u de perfecte uitvalsbasis als u voor zaken in (de regio) Roermond verblijft. Ook als u in Düsseldorf of Maastricht moet zijn, checkt u bij ons in. Want u bent binnen 45 minuten met de auto in Düsseldorf en met de auto of trein binnen 30 minuten in Maastricht. Heeft u vervoer nodig? Moet u al voor het ontbijt weg? Alles is bij ons bespreekbaar. Of wilt u met uw zakenrelaties een hapje eten? Ook dat regelen wij voor u.

Familie en vrienden

Voor een toeristisch bezoek aan Roermond en omgeving is Hotel Roermond Next Door een perfecte uitvalsbasis. Ons hotel ligt in de bruisende binnenstad. Als u dat wilt, bent u van hieruit snel in andere steden, dorpen en gebieden.

Wij hebben een prachtige, grote familiekamer die knus en gezellig is ingericht en ideaal is om met uw gezin of een groepje vrienden te verblijven.

Natuur en cultuur

Hotel Roermond Next Door is een mooie locatie voor liefhebbers van cultuur en natuur. Roermond is een stad met veel historie. Die vindt u terug in de vele oude gebouwen en musea. Informeer bij ons voor een stadsrondleiding of museumbezoek. Houdt u van wandelen, fietsen en watersport? Dan zijn er eindeloos veel mogelijkheden rondom de Roer en Maasplassen en in Nationaal Park De Meinweg.

Check de website van VVV Midden Limburg