Winter Arena Roermond
Hotel Roermond Next Door
image

Winter Arena Roermond

 

Van 1 december tot en met 7 januari, wordt de betoverende binnenstad van Roermond getransformeerd tot een nieuw en uniek winterevent. Het historische Munsterplein, gelegen in het hart van de stad, wordt het toneel voor de Winter Fever Arena. Een betoverend paviljoen verrijst boven de monumentale kiosk, omhuld door een sfeervolle winterse sfeer. Binnenin biedt het transparante paviljoen een gevarieerd scala aan entertainment voor bezoekers. De hele winter lang zal de binnenstad bovendien prachtig verlicht zijn, waardoor de totale belevingswaarde nog verder wordt verhoogd.

Kom genieten onder een betoverend dak en creëer herinneringen in de Winter Fever Arena!

Roermond-next-door.jpeg
Beste Prijsgarantie
 — 

Hotel Roermond Next Door

Klein maar fijn

Houdt u van een kleinschalig hotel in het bruisende hart van een historische stad? Dan is allereerst Roermond al de juiste keuze, maar kies ook voor Hotel Roermond Next Door. Ons betaalbare hotel met 19 hotelkamers ligt midden in de binnenstad van Roermond.

U geniet van de ontelbare, gezellige terrasjes, mooie restaurants en shopt in fijne winkels. En via de binnenstad bereikt u te voet het Designer Outlet Center voor nóg meer winkelaanbod.

De Maasplassen liggen ‘om de hoek’. U kunt er lopend naartoe. Uiteraard komt u daar ook met de auto of fiets. Bent u meer een groenliefhebber en wilt u genieten van het Limburgse landschap? Dan raden wij u een bezoek aan Nationaal Park De Meinweg aan voor eindeloze wandelingen of fietstochten tussen de vennetjes, in de bossen en op de heidevlakten (16 minuten met de auto). Of sla een balletje op de prachtige golfbaan De Herkenbosche (16 minuten met de auto).

Bereikbaarheid is 100%

Ons hotel ligt tegenover het bus- en treinstation van Roermond. U bereikt ons hotel dus goed met het openbaar vervoer. Komt u met de auto? Dan parkeert u deze op loopafstand gratis in parkeergarage Stationspark. Opladen van uw elektrische auto kan daar ook. En komt u met de fiets? Dan kunt u die veilig stallen en eventueel opladen in de fietsenstalling van Hotel Roermond aan de overkant van de weg.

Hotel Roermond Next Door is het zusje van Hotel Roermond. Hier geniet u elke ochtend van het uitgebreide ontbijtbuffet.